Werken bij

Vacatures

Home   >   Werken bij   >   Vacatures   >   Allround timmerman

Allround timmerman

Wat houdt de functie in?

Als (allround) timmerman ben je verantwoordelijk voor het ruwbouw en aftimmerwerk, maar ook bekistings- en funderingswerkzaamheden kunnen tot je taken behoren. Daarnaast denk je met de uitvoerder mee over maatvoering en de planning van projecten. Een veelzijdige en verantwoordelijke rol.

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent een echte vakman die nooit te oud is om te leren. De bouw kent voor jou weinig geheimen. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Je bent een teamspeler die mooi vakwerk wil maken.

Wat kun je van ons verwachten?

Projecten met mooi timmerwerk; als timmerman ben je bij het gehele project betrokken en bij ons bedrijf wordt het afbouwtimmerwerk door onze eigen mensen uitgevoerd. Wij bouwen afwisselende en uitdagende projecten. Onze projecten lopen uiteen van nieuwbouw tot transformatie en van starterswoningen tot compleet appartementencomplex. Onze collega’s geven aan dat ze de werksfeer bij ons bedrijf prettig vinden en zijn. Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team met betrokken collega’s. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend geregeld. 

Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken!

 

Interesse?

____

Meer weten over de functie? Of direct solliciteren? Neem gerust contact op met ons.

T: 0492-368357

E: info@bouwgroepvanschijndel.nl