Over ons

Home   >   Over ons

Ruimte voor jouw toekomst

Modulair bouwen door Symo Bouw B.V. maakt werk van jouw huisvestingsvraagstuk. In de huidige tijd wil je flexibel zijn en mee kunnen bewegen met de ontwikkelingen. Dus creëren we ruimte voor jouw toekomst.

Onuitputtelijke passie
Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw werken we met een onuitputtelijke passie en gedrevenheid aan het realiseren van huisvestingsoplossingen op basis van systeembouw. Aan de basis hiervan liggen de units die we zelf hebben ontwikkeld. Onze teams zijn compact, de lijnen zijn kort. Daardoor kunnen we snel inspelen op vragen en aanpassingen en de doorlooptijden kort houden.

Familiebedrijf met informele sfeer

Symo Bouw B.V. maakt deel uit van Bouwgroep Van Schijndel, waartoe ook Bouwbedrijf A. van Schijndel en SIB Interieurbouw behoren. Ons familiebedrijf kenmerkt zich door de informele sfeer waarin iedereen elkaar kent. Onze organisatie is compact en overzichtelijk, met alle voordelen van dien. (We lunchen samen, de deuren van de kantoren staan altijd open en iedereen kent elkaar.)

Feiten en cijfers

Quisque metus sem, ullamcorper quis venenatis quis, bibendum eget tellus. Quisque vehicula sodales tellus dapibus accumsan.

1500

Klanten

750

Projecten

40

Jaar ervaring

20

Werknemers