Modulair bouwen

Home   >   Modulair bouwen

Modulair bouwen is bouwen met oog voor de toekomst. Je kunt onmogelijk voorspellen wat de komende jaren je gaan brengen, dus wil je vrijheid om te kunnen uitbreiden, inkrimpen of om het roer eens helemaal om te gooien. Met de tijdelijke en permanente huisvestingsoplossingen van Symo Bouw B.V. kun je alle kanten op. Onze luxe containerwoning is een van de nieuwe ontwikkelingen binnen de systeembouw.

Kies zelf je materialen

Je bepaalt zelf de afmetingen, indeling en faciliteiten. Modulair bouwen betekent een enorme keuze aan materialen. Wil je laminaat of vloerbedekking? Schuifdeuren of openslaande deuren? Alles is mogelijk! Je hebt keuze tussen verschillende typen wand- en gevelbekleding, zodat je zelf de uitstraling van je pand bepaalt.

Huren of kopen

Ook zo makkelijk: onze flexibele huisvestingsoplossingen zijn te koop én te huur. Sluit je een huurcontract af? Dan halen wij de units weer op wanneer jij ze niet meer nodig hebt. Zo heb je nergens omkijken naar en ben en blijf je flexibel. Kopen? Dat kan ook, eventueel met een optie tot terugkoop. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Duurzaam bouwen

Systeembouw is duurzaam. Ten eerste omdat we frames en materialen steeds hergebruiken voor een volgende flexibele oplossing. Maar ook omdat we de processen in onze fabriek hebben ingericht op maximaal rendement en minimale verspilling. Kantoor, fabriek en opslag zijn gevestigd op één locatie in Gemert. Dat betekent dat we minder op de weg zitten en minder CO2 uitstoten.

Lees meer over modulair bouwen:

Feiten en cijfers

Quisque metus sem, ullamcorper quis venenatis quis, bibendum eget tellus. Quisque vehicula sodales tellus dapibus accumsan.

1500

Klanten

750

Projecten

40

Jaar ervaring

20

Werknemers