Modulair bouwen

Hoe werkt het

Home   >   Modulair bouwen   >   Hoe werkt het

Kant-en-klaar uit de fabriek

Modulair bouwen, wat is dat nou precies? De basis van onze units is een staalconstructie met betonvloer en een geïsoleerde dakconstructie. Hiertegen en hiertussen plaatsen we de gevelelementen, het dak en de complete afwerking van het gebouw. We werken dus met geprefabriceerde onderdelen om het gebouw modulair op te bouwen.

Complete afwerking
De units worden gefabriceerd in onze fabriek in Gemert. Ook de voorzieningen zoals keuken, badkamer, elektra, domotica en verwarming installeren we in de fabriek. Het resultaat: kant-en-klare huisvestingsoplossingen die we vaak binnen enkele dagen kunnen plaatsen en aansluiten.

Het verschil tussen traditioneel en modulair bouwen
Bij traditionele bouw vindt de bouw op de kavel plaats. Stap voor stap, van fundering tot en met de allerlaatste afwerkingen. Modulair bouwen of systeembouw gebeurt in de fabriek, waardoor bijvoorbeeld weersomstandigheden geen enkele rol spelen. Op jouw bouwplaats doen we alleen voorbereidende werkzaamheden, zoals het realiseren van de fundering en aanleggen van aansluitingen voor water en elektra. De units worden na plaatsing op de bouwplaats afgewerkt en snel daarna opgeleverd.

Eén aanspreekpunt
Door het modulaire systeem hebben we minder faalkosten en kunnen we de prijs voor jou zo gunstig mogelijk houden. Ook prettig: je hebt bij het hele proces – van aanvraag tot oplevering – één aanspreekpunt.