Onze oplossingen

Zorgunit

Home   Onze oplossingen  >   Zorgunit

Zorgunit

De behoefte aan flexibele huisvesting is nergens zo groot als in de zorg. Vandaag heb je ruimte nodig om nieuwe bewoners of patiënten te huisvesten, morgen juist weer voor extra wachtruimtes of personeelskamers. Daarom wil je een gebouw dat meebeweegt met de ontwikkelingen in jouw organisatie.

Zorgunits naar wens in te delen
Symo Bouw B.V. systeembouw biedt de ultieme vorm van flexibele huisvesting: de zorgunit die je helemaal naar wens kunt indelen. Naast elkaar, haaks op elkaar, boven op elkaar: het kan allemaal bij modulair bouwen. Uitbreiding is snel gerealiseerd, net als inkrimping. Zo beweeg je moeiteloos mee met ontwikkelingen in de zorgsector en in jouw organisatie.

Zowel tijdelijke als permanente huisvesting
Met onze oplossingen bieden wij zowel tijdelijke als permanente huisvesting. Door de kwaliteit en hoge isolatiewaardes van de bouw profiteer je vele jaren van een prettig en comfortabel leef- of werkklimaat. Een van de grote voordelen is bovendien de korte doorlooptijd. De units worden in de fabriek geproduceerd en zelfs grotendeels afgewerkt en daarna op de locatie geplaatst. Het ‘bouwen’ levert daardoor weinig hinder op en verloopt snel.