Werken bij

Vacatures

Home   >   Werken bij   >   Vacatures   >  Sales engineer

Sales engineer (40 uur / week)

Wat houdt de functie in?

Als Sales Engineer ben je naast het aanspreekpunt van ons bestaande klantenportfolio verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de sales-strategie voor de Nederlandse markt. Hierbij ondersteun je de huidige verkoopkanalen en win je klantbehoeften in zodat de beste maatwerk aanbiedingen gemaakt kunnen worden. Je stelt offertes op en bent verantwoordelijk voor de verdere onderhandelingen.

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent een commercieel talent met affiniteit voor de bouw en je karaktereigenschappen zijn energiek, overtuigend, enthousiast, flexibel, zelfstandig, proactief, positief en stressbestendig. Je werk- en denkniveau is HBO Bouwkunde of gelijkwaardig, je bent al een aantal jaren aan het werk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kun je van ons verwachten:

De functie van Sales Engineer is uitdagend en afwisselend en je krijgt van ons veel vrijheid om hier op jouw manier invulling aan te geven. De werksfeer bij Symo Bouw is goed en je gaat werken met een klein, professioneel team. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend geregeld!

 

Interesse?

 

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan een mail naar Janneke Nuijens (Janneke@bouwgroepvanschijndel.nl) en dan maken we snel een afspraak voor een kop koffie of thee! Meer informatie over de functie kun je tevens aanvragen via dit mailadres.