Symo-Bouw geeft u de ruimte waar u om vraagt!

Ontstaan Symo-Bouw

Symo-Bouw is ontstaan in 1990 en is de afgelopen decennia doorgegroeid tot een toonaangevende aanbieder op het gebied van systeem- en unit-bouw.

 

Flexibele Bouwsystemen
Of het nu gaat over een tijdelijke ruimte voor korte verhuur of een compleet IFD verzorgingstehuis voor 20 jaar, Symo-Bouw beschikt over diverse bouwsystemen om optimaal in te kunnen spelen op uw vraag.
Wij zijn in staat om binnen een zeer kort tijdsbestek een volwaardig gebouw te leveren, waaraan op ieder willekeurig moment een volledig nieuwe functie kan worden gegeven. De gebouwen zijn tevens eenvoudig uit te breiden en verplaatsbaar.

 

Sectoren
We hebben geruime ervaring in onder meer de sectoren: zorg, onderwijs, kantoren, starterswoningen, studentenhuisvesting en recreatiewoningen.

 

Turnkey levering
De vernieuwende en innovatieve oplossingen van Symo-Bouw worden in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd. Deze huisvestingen worden veelal als totaalpakket (turnkey) aan onze opdrachtgevers geleverd: van het schrijven van een programma van eisen, ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met nazorg en onderhoud.


Financieringsvormen
Symo-Bouw biedt u meerdere financieringsvormen, naast koop huur of lease worden desgewenst ook mogelijkheden voor terugkoop aangeboden. Met een prijs welke past binnen uw budget, bieden wij advies betreffende de meest ideale financieringsvorm.

 

Kwaliteit, veiligheid en milieu
Symo-Bouw onderscheidt zich door hun vakkennis en de gedrevenheid onder alle omstandigheden een kwalitatief hoogstaand product te maken. Dit resulteert in snelheid en degelijkheid. In alle fases van de bouw. Symo-Bouw stelt hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu.

Opleiding van jong personeel
Symo-Bouw is een erkend leerbedrijf. De erkenning geldt voor het Middelbaar Beroepsonderwijs BOL en BBL. Dit betekent dat Symo-Bouw leerlingen intern opleidt en krijgt iedereen de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Zo krijgen ook jonge medewerkers de kans zich te ontplooien.